Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεύμα με τυρί και λαχανικά με μανιτάρια

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για πιάτο με τυρί και λαχανικά;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Τα μανιτάρια καθαρίζονται και ψήνονται λίγο στο ζουμί τους σε τηγάνι χωρίς λάδι.
Οι πατάτες κόβονται σε κύβους. Τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ένα βαθύ τηγάνι τηγανίζονται με ένα μείγμα από λίγο βούτυρο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλακή μαργαρίνη) και φυτικό λάδι.
Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και τις πατάτες κομμένες σε κύβους στα κρεμμύδια. Προσθέτουμε λίγο λίγο νερό για να μην καλυφθεί ο πάτος και οι πατάτες ψήνονται μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Στη συνέχεια προσθέτουμε μανιτάρια, μαύρο πιπέρι και αλάτι και ψήνουμε με αυτόν τον τρόπο.
Τέλος, στο μείγμα αυτό προστίθενται βρασμένα μπιζέλια και ανακατεύονται. Εάν απαιτείται νερό, προστίθεται νερό με την προϋπόθεση ότι δεν είναι πολύ νερουλό. Αφού ψηθούν όλα τα λαχανικά, λίγα λεπτά πριν τα βγάλουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με τυρί string (μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τυρί τσένταρ) και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Περιμένετε μέχρι να λιώσει το τυρί και σβήστε τη σόμπα. Σερβίρεται ζεστό. Καλή όρεξη.

(Μπορείτε επίσης να βάλετε αυτό το πιάτο σε ένα δίσκο, μπορντό ή μικρές κατσαρόλες πριν το πασπαλίσετε με τυρί και μαϊντανό, στη συνέχεια πασπαλίστε με τυρί και βάλτε το στο φούρνο.)

Συνταγή πιάτου με τυρί και λαχανικά μανιτάρια με φωτογραφία

Γεύμα με τυρί και λαχανικά μανιτάρια 1Γεύμα με τυρί και λαχανικά μανιτάρια 1
Γεύμα με τυρί και λαχανικά μανιτάρια 2Γεύμα με τυρί και λαχανικά μανιτάρια 2

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button