Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλας

Πώς να φτιάξετε συνταγή για κέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Θα ετοιμάσουμε πρώτα το παντεσπάνι της πουτίγκας μας, για αυτό παίρνουμε το αυγό μας σε ένα σύρμα, προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε. Αφού αφρίσει το αυγό, προσθέτουμε λάδι και γάλα, μετά ρίχνουμε την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού και τα κομματάκια σοκολάτας, ρίχνουμε πάνω τη βανίλια μας, κοσκινίζουμε το αλεύρι κακάο και το μπέικιν πάουντερ και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Αφού είναι έτοιμη η ζύμη του κέικ πουτίγκας, την αδειάζουμε στην ορθογώνια τρύπα που λαδώσατε, χτυπάμε 2-3 φορές στο έδαφος, αφήνουμε να βγουν οι φυσαλίδες αέρα, την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά. , κάνουμε τεστ οδοντογλυφίδας και την αφαιρούμε.
Όσο ψήνεται το κέικ μας, ψήνουμε την πουτίγκα σύμφωνα με τη συνταγή που γράφει στο πίσω μέρος και την αφήνουμε να κρυώσει.
Κάνουμε περιστασιακά τρύπες στο ψημένο μας κέικ με την άκρη της σακούλας κρέμας, αφού γεμίσουμε την πουτίγκα σε αυτές τις τρύπες, την απλώνουμε πάνω στο κέικ.
Κάνοντας τρύπες στο παντεσπάνι, παίρνουμε τα κέικ που βγαίνουν από το ροντό, τα περνάμε από το ροντό και τα κάνουμε σκόνη και τα πασπαλίζουμε πάνω στην πουτίγκα που απλώσαμε. Μετά το πασπάλισμα, μπορείτε να κόψετε και να διακοσμήσετε τη μπανάνα. Το κέικ μας είναι έτοιμο.

Μια τέλεια γεύση για τους λάτρεις του κέικ.
Καλή όρεξη ????

Συνταγή κέικ με πουτίγκα φράουλα με φωτογραφία

Κέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλαςΚέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλας
Κέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλαςΚέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλας
Κέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλαςΚέικ με γέμιση πουτίγκας φράουλας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button