Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εύκολη πουτίγκα μπισκότου

Πώς να φτιάξετε μια εύκολη συνταγή πουτίγκας με μπισκότα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ρίξτε ένα πακέτο σκόνης πουτίγκας στιγμής σε μια ελαφρώς βαθιά μικρή κατσαρόλα από χάλυβα. Λέει πόσο γάλα να βάλω στο πίσω μέρος της συσκευασίας σκόνης πουτίγκας, αλλά το δικό μου ήταν 3,5 φλιτζάνια γάλα. Ρίχνουμε το γάλα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρει βράση. (Ανακατεύουμε το κουτάλι προς μία κατεύθυνση προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, αν το ανακατέψετε αλλάζοντας την κατεύθυνση, η συνοχή μπορεί να αλλοιωθεί ή να εμφανιστούν σβώλοι)

Αφού βράσει, μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Τοποθετήστε τα μπισκότα petibor σε μια σειρά σε μια όχι πολύ μεγάλη τετράγωνη γεώτρηση, χωρίς να αφήνετε κενό μεταξύ τους. Στο μεταξύ ανακατεύουμε την πουτίγκα με μια ξύλινη κουτάλα γιατί θα κρατήσει την κρούστα της. Ρίχνουμε τη μισή πουτίγκα πάνω από τα μεσοφόρια και τα απλώνουμε ομοιόμορφα χωρίς να τα πιέζουμε. Ξανά τακτοποιούμε μια ακόμη σειρά μπισκότα ώστε να μην μείνει κενό ανάμεσά τους και περιχύνουμε με την υπόλοιπη πουτίγκα.

Αφήνουμε έξω για μισή ώρα και στο ψυγείο για μισή ώρα. Διακοσμήστε με πολύχρωμες πασπαλίσεις ζάχαρης ή καρύδας. Καλή όρεξη 🙂

Εύκολη συνταγή πουτίγκας μπισκότων με φωτογραφία

Εύκολη πουτίγκα μπισκότουΕύκολη πουτίγκα μπισκότου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button