Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκότα

Τούρτα τάρτας Fitruka

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή της τάρτας της Fitruka;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα, φτιάχνουμε μια τάρτα, χτυπάμε καλά τη ζάχαρη και το αυγό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Μην ανησυχείτε, θα έχει υδαρή σύσταση. Ρίξτε τη ζύμη του κέικ στη φόρμα που λαδώσατε.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον φούρνο. Ακολουθηστε. Ένα κέικ που ψήνεται σε λίγη ώρα.
  3. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά για την κρέμα και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν υπάρχουν σβώλοι σε αυτό, μπορείτε να περάσετε την κρέμα σας από το μπλέντερ.
  4. Βγάζετε το ψημένο κέικ από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει. Όταν δεν είχε φρούτα, άλειψα σοκολάτα για πρωινό και ήθελα να έχει γεύση σαν κέικ.
  5. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από το κέικ αφήνοντας 3-4 κουταλιές της σούπας από τη ζεστή κρέμα. Προσθέστε 100 ml κρέμα γάλακτος στην υπόλοιπη κρέμα και ανακατέψτε στο μάτι της κουζίνας.
  6. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Προτίμησα να το φτιάξω έτσι αντί για ganache, δεν πρόλαβα να περιμένω πολύ και ήταν λίγο αυτοσχέδιο.
  7. Μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως θέλετε. Ήταν μια γεμάτη γεύση κέικ. Ήταν μια συνταγή που μπορείς εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καλή όρεξη σε όσους θα δοκιμάσουν ❣️

Συνταγή τάρτας της Fitruka με φωτογραφία

Τούρτα τάρτας Fitruka
Τούρτα τάρτας Fitruka
Τούρτα τάρτας Fitruka

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button