Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέικ γεμιστό με κρέμα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε συνταγή για κέικ με κρέμα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Είμαι μαζί σας με γεύση βόμβα, φίλοι, είναι πανεύκολο και πολύ καλό, είναι μια συνταγή που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς έγινε. Η γεύση είναι τέλεια.

  1. Πρώτα από όλα θα ξεκινήσουμε φτιάχνοντας το κέικ μας. Για το κέικ χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το λάδι, μετά προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και χτυπάμε για 10 λεπτά στο μίξερ.
  3. Το αδειάζουμε στο λαδωμένο μπουρέκι και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Στη συνέχεια ας κάνουμε τρύπες στο κέικ μας με τη βοήθεια μιας συσκευής, τώρα ξεκινάμε τις προετοιμασίες για την πουτίγκα όπως στη φωτογραφία. ????
  5. Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη βανίλια και το βούτυρο στην κατσαρόλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν, μετά το βάζουμε στη φωτιά και το ψήνουμε μέχρι να πήξει και να βράσει.
  6. Όταν πάρει βράση, το κατεβάζουμε από την εστία και προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια, το ανακατεύουμε και περιμένουμε να ζεσταθεί λίγο. Το ανακατεύουμε μια στο τόσο για να μην κάνει κρούστα.
  7. Τώρα ας ρίξουμε την κρέμα μας πάνω στο κέικ μας και φροντίζουμε να χυθεί η κρέμα στις τρύπες που φτιάξαμε.
  8. Το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί, φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε το γάλα και την κρέμα, τέλος, απλώνουμε την κρέμα από πάνω και πασπαλίζουμε καρύδα και τώρα το κέικ μας είναι έτοιμο.

Συνταγή κέικ με κρέμα με φωτογραφία

Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα
Κέικ γεμιστό με κρέμα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button