Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δίσκος πουρέ Κεμπάπ

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κεμπάπ για πουρέ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αρχικά, ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια μας. Τρίβουμε στον κιμά το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τα μπαχαρικά, τη φρυγανιά και το αυγό και ζυμώνουμε. Ας κλείσουμε το στόμα σας και ας ξεκουραστείτε για λίγο στο ψυγείο.

Βράζουμε τις πατάτες μας και τις τρίβουμε. Προσθέστε το βούτυρο στις πατάτες και ανακατέψτε. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα μας. Τέλος, προσθέτουμε τους τρίφτες τσένταρ μας και ανακατεύουμε ξανά. Χρησιμοποίησα για τελευταία φορά μπλέντερ για να γίνει ο πουρές μου πιο παχύρρευστος. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε.

Να απλώσουμε το γουδί μας στο χρέος μου και να το πατήσουμε με τα χέρια μας. Ρίχνουμε τη σάλτσα που φτιάξαμε από τον πελτέ ντομάτας και χλιαρό νερό και τη ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά. Όταν ροδίσουν τα κεφτεδάκια μας, τα βγάζουμε από τον φούρνο και του απλώνουμε τον πουρέ μας. Γαρνίρουμε με ντομάτες και πιπεριές και επιστρέφουμε στο φούρνο. Όταν ψηθούν οι ντομάτες και οι πιπεριές, τις βγάζουμε από το φούρνο και τις σερβίρουμε κόβοντας σε φέτες. Η συνταγή μας είναι για 10-12 άτομα.

Δίσκος πουρέ Συνταγή για κεμπάπ με φωτογραφία

Δίσκος πουρέ Κεμπάπ
Δίσκος πουρέ Κεμπάπ
Δίσκος πουρέ Κεμπάπ
Δίσκος πουρέ Κεμπάπ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button