Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τραγανή κρέμα Kadayif

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για τραγανή κρέμα Kadayif;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας????????

Είναι ένα λαχταριστό γλυκό με ανάλαφρη γεύση φίλοι μου, είναι ένα γλυκό που το τρώμε με ευχαρίστηση κάθε φορά που το φτιάχνω και αρέσει πάντα στους καλεσμένους μου.

  1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το kadayıf είτε άψητο είτε ψητό, το οποίο πωλείται σε έτοιμες συσκευασίες. Το αγοράζω έτοιμο ψητό. Αν ρωτήσετε πού μπορούμε να το βρούμε, BİM. Μπορείτε να το βρείτε στο A101. Η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει απλώς να γυρίσετε το ψητό kadayıf με βούτυρο και ζάχαρη για 2 φορές.
  2. Πρώτα από όλα λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το καβουρδισμένο κανταΐφ και τη ζάχαρη και το γυρίζουμε για 2 λεπτά, θα είναι αρκετό για να πάρει τη γεύση του βουτύρου. Αν χρησιμοποιείτε άψητο, τηγανίζετε το κανταΐφ μέχρι να πάρει χρώμα.
  3. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μισό σε μια ορθογώνια τρύπα σε λεπτή στρώση. ΠΡΟΣΟΧΗ; μην το αφήσετε στο τηγάνι, θα κάψει με τη φωτιά ???? χωρίζουμε το άλλο μισό.
  4. Βάζουμε το αυγό σε ένα μπολ και το χτυπάμε. Προσθέτουμε άλλα υλικά εκτός από τη βανίλια και τη σαντιγί και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει την υφή της πουτίγκας. Αφού ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.
  5. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σαντιγί και τη βανίλια και χτυπάμε με το μίξερ για 5 λεπτά. Η κρέμα θα πήξει ακόμα περισσότερο.
  6. Μπορείτε να μειώσετε την πυκνότητα με μισό ποτήρι τσαγιού γάλα ή νερό.
  7. Στη συνέχεια ρίχνουμε την πουτίγκα μας στο κανταΐφ και περιμένουμε να κρυώσει.
  8. Σκοπός της αναμονής μας είναι όταν το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφ να μην φύγει ???? αφού κρυώσει το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφ. Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο το καλύτερο, αλλά λέω να το αφήσω για τουλάχιστον 3 ώρες. ????

Απολαύστε όσους θα προσπαθήσουν????????????????

Συνταγή τραγανής κρέμας Kadayif με φωτογραφία

Τραγανή κρέμα KadayifΤραγανή κρέμα Kadayif
Τραγανή κρέμα KadayifΤραγανή κρέμα Kadayif
Τραγανή κρέμα KadayifΤραγανή κρέμα Kadayif

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button