Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ρεβάνι σε φόρμα κέικ

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή ρεβανί σε φόρμα για κέικ;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι μας, βάζουμε σε μια κατσαρόλα 2,5 φλιτζάνια ζάχαρη και 3 φλιτζάνια νερό και αφού πάρει βράση, του στραγγίζουμε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και το βράζουμε για 5 λεπτά, το βγάζουμε από την εστία και το αφήνουμε. είναι δροσερό.
  2. Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος με τη βοήθεια του μίξερ μέχρι να πάρουν την υφή της αφρώδους μαγιονέζας.
  3. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι μας και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και το σιμιγδάλι. Προσθέτουμε τη μαγειρική σόδα και τη βανίλια και χτυπάμε.
  4. Προσθέτουμε το τελευταίο μας αλεσμένο καρύδι. Λαδώνουμε τη φόρμα του κέικ που θα φτιάξουμε και ρίχνουμε το γουδί μας. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να πνιγεί.
  5. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει μετά το ψήσιμο. Το κέικ θα είναι κρύο σιρόπι. Ας κάνουμε τρύπες στο κέικ και ας ταΐσουμε καλά το σερμπέτι μας.

Πώς να φτιάξετε συνταγή ρεβανί με φωτογραφία σε φόρμα για κέικ

Ρεβάνι σε φόρμα κέικ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button